2016 yılı Mart ayı programı belli oldu « YURT Sendikaları Konfederasyonu

YURT – Eğitim Sen 7 YAŞINDA

HABERLER, YURT- EĞİTİM Sen Haberleri

Kamuda Esnek Çalışma Uygulanmıyor

HABERLER, YURT- BÜRO Sen Haberleri, YURT- EĞİTİM Sen Haberleri, YURT- İMAR Sen Haberleri, YURT- SAĞLIK Sen Haberleri, YURT- TARIM Sen Haberleri

2016 yılı Mart ayı programı belli oldu

Bu yazı 22 Mart 2016 tarihinde eklendi 202 defa görüntülendi.

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT – AY Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALANA’ın katılımları ile 24,25,26 ve 27 MART 2016 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu

Neden YURT – AY Sen vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve başta Eğitim olmak üzere bütün Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Genel Başkanlarımızın katılımıyla yapılacaktır.

“Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Eskişehir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul illerinde yapılacaktır.

Üyelerimize ve Kamu Çalışanlarına Duyurulur.

NOT: Toplantı yer ve saat bilgisi Sendikamız Genel Merkezi ve İl Başkanlıklarınca açıklanacaktır.

YAZI HAKKINDA YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.