0(850) – 303 91 90

e-posta

info@yurtsendikalari.org

Başlık

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

MEB Görevde Yükselme Sınavı 09 Aralık’da

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Öğretim Hizmetleri sınıfı dışında yer alan Memur ve Şef unvanına yönelik görevde yükselme sınavının 09 Aralık 2018 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

YURT Eğitim Sendikaları olarak; Sınava girecek arkadaşlara yönelik Sendikamızca “Sınav Konulara hazırlık ve Soru Bankası komisyonu kurulmuş çalışmalara başlamıştır.” Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık Kitabı Bakanlığımızca 2018 Yılı Şef-Memur Görevde Yükselme Atama Kılavuzu (Ders Konuları)  yayınlandıktan sonra İl Temsilciliklerine gönderilecektir.

Sınava girecek Üyelerimize ve Eğitim Çalışanlarına şimdiden başarılar dileriz.

YURT Sendikaları

Örnektir…! 2016 yılına ait Bakanlığımızın Şef – Memur Görevde Yükselme Kılavuzu için tıklayınız.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız