0(850) – 303 91 90

info@yurtsendikalari.org
YURT AKADEMİ

YURT Akademi Online Deneme Sınavı

Siz değerli Üyelerimizin yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına daha iyi hazırlanmanızı sağlayacak ve bu sınavda başarılı olmanız için Ücretsiz olarak hazırlanan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kitabını” Üyelerimize teslim ettik.

Yapılacak bu sınav için Sendikamızca Online Deneme Sınavını her konudan 100 soru ve cevap şeklinde hazırlanmış olup aynı konuya çalışmak için Ders konuları PDF formatında  Sunu olarak yüklenmiştir.

YURT Sendikaları olarak“09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavına girecek kardeşlerimizin geleceği açısından çok önemli. Bu yüzden sınavına girecek olanların heyecanlarını, umutlarını paylaşıyoruz. Sınav öncesi ve sınav esnasında, her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak, kendinizden emin, olumlu bir bakış açısıyla, motivasyonunuzu yüksek tutarak sınava girmenizi temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.”

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve AR-GE

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümüne yazınız…

admin