Hizmetlilerden Tepki: Oy Kullanma Hakkımız Engelleniyor « YURT Sendikaları Konfederasyonu

YURT - SENDİKALARI

YURT – Eğitim Sen 7 YAŞINDA

HABERLER, YURT- EĞİTİM Sen Haberleri

Kamuda Esnek Çalışma Uygulanmıyor

HABERLER, YURT- BÜRO Sen Haberleri, YURT- EĞİTİM Sen Haberleri, YURT- İMAR Sen Haberleri, YURT- SAĞLIK Sen Haberleri, YURT- TARIM Sen Haberleri

Hizmetlilerden Tepki: Oy Kullanma Hakkımız Engelleniyor

Bu yazı 26 Haziran 2018 tarihinde eklendi 249 defa görüntülendi.

Demokrasinin olmazsa olması seçimler Ülkemizde C.başkanlığı, Milletvekilli, Belediye Başkanlığı ve Muhtarlık seçimlerinde Sendika Üyelerimiz ve kamu çalışan hizmetli arkadaşlarımız her seçim döneminde oy kullanılan okulların vatandaşların rahat, temiz ve her türlü hizmete  kolaylıkla ulaşabilmeleri için sabahın erken saatinde göreve başlar taki seçim bitene kadar görev yaparlar.

Bir  insana gereğinden fazla iş yükü yüklenirken her seçimde olduğu gibi bu seçimde de bina görevlisi olarak mecburi şekilde görevlendirilmişlerdir. Sendika üyelerimiz ve kamu çalışan Hizmetli arkadaşlarımız bina sorumlusu da dahil olmak üzere binada bulunan bütün görevliler görevli olduğu yerde oy kullanmaları sağlanırken,  Benim fedakar ve cefakar hizmetli arkadaşım bina görevlisi oy kullanmak için ya kendi mahallesinde bulunan okula gitmeleri isteniyor  ya da açıkca #VATANDAŞLIK# haklarından vazgeçmek zorunda kalmışlardır.

Üyelerimiz ve kamu çalışan değerli #HİZMETLİ#  arkadaşlarımızın elinden alınan #DEMOKRASİ# hakkına itirazımız var.

Bu konu ve mağduriyetle alakalı Yüksek Seçim Kurulu’na YURT Sendikası olarak resmi başvuru yapılacak arkadaşlarımızın  mağduriyetleri giderilecektir.

Hakan ÇELİKSOY

YURT Eğitim Sen

Genel Başkanı

YAZI HAKKINDA YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.